Skip to content

Onderhoud & reparatie

Wij beschikken over een moderne werkplaats die is voorzien van alle moderne apparatuur om Uw auto volgens de laatste eisen goed te kunnen onderhouden en reparaties uit te voeren. Onze deskundige monteurs, met alle vereiste diploma’s, zorgen dat Uw auto in goede handen is. De mogelijkheid tot vervangend vervoer is ook aanwezig tijdens onderhouden reparatie. U betaalt alleen de verbruikte brandstof.

Tevens zijn wij APK keuringsstation. Tijdens de APK keuring wordt bekeken of Uw auto voldoet aan de eisen van veiligheid en milieu. Kortom een werkplaats die voldoet aan de laatste eisen met goed geschoold personeel om Uw auto prima te ‘verzorgen’. 
Natuurlijk kunt U bij ons ook terecht voor al Uw schadereparaties, zowel met als zonder de tussenkomst van Uw verzekeringsmaatschappij.

Laat uw auto goed en vakkundig onderhouden. Goed onderhoud is het behoud!

In onze werkplaats gebruiken wij uitsluitend Castrol producten!

Onderhoud en reparatie

Voor groot en klein onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Al meer dan 55 jaar zijn wij de dorpsgarage met de service en aandacht die u van ons gewend bent.

In onze werkplaats hebben we de beschikking over moderne apparatuur. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en beschikken over de nodige papieren. Bandenservice, onderhoud aan alle merken, aircoservice, storingen uitlezen en het verzorgen van APK. 

Wij zorgen ervoor dat Uw auto na vakkundige reparatie weer ‘als nieuw’ afgeleverd wordt.

Tot ziens in ons bedrijf!

Onderhoud airconditioning

Voor onderhoud en reparatie voor wat betreft Uw airconditioning bent U bij ons ook aan het juiste adres.

De airconditioning is een belangrijk onderdeel van het comfort in uw auto. Daarom is het verstandig uw airco jaarlijks te laten controleren en zo uitval van het systeem te voorkomen. Airco onderhoud is essentieel voor de veiligheid, met name in de winter. Een goed werkende airco zorgt ervoor dat de ramen niet beslaan, zodat u altijd volledig helder zicht op de weg houdt. Daarnaast helpt het regelmatig laten reinigen van uw airco om nare geuren te voorkomen en de lucht in uw auto gezond en fris te houden. Airco onderhoud in Papendrecht: Garage Hoogendoorn!

Handige tips voor een optimale werking van de airco

Met deze tips kan u de airco in topconditie houden en energie besparen:

   Probeer de warmte in uw auto eerst te minderen door de ramen en deuren op te zetten. Op deze manier kan de warmte afnemen en kost het minder energie van de auto. 
   Schakel de airco uit wanneer u vlakbij uw bestemming bent. Op deze manier voorkomt u condens op de ramen wat kan leiden tot schimmel.
   Laat uw airco eens per week circa 10 minuten lopen. Op deze manier voorkomt u lekkage door uitdroging.

0 +
jaar ervaring
0 +
enthousiaste klanten
0
vakkundige medewerkers
Play Video